Over ons

Of u nu een starter bent of een gevestigd bedrijf. Wij nemen u al het werk uit handen. Toch houden we u altijd betrokken bij het proces; van schets naar oplevering.

Loop eens binnen met een idee, en wij doen de rest! Natuurlijk kunt u ons ook bereiken via mail of telefoon.

Wij willen u ontzorgen. Dit willen wij doen met snelle levering en mooie, doelgerichte vormgeving. Hiervoor combineren wij een drukkerij met een design- en webbureau. Zo kunnen wij u als ZZP’er of MKB’er helpen met een professionele uitstraling.

Wij voeren uw ontwerpen door in uw drukwerk, fysieke- en online uitingen. Met onze eigen productie mogelijkheden en in samenwerking met onze partners hebben wij alles in huis om u overal in te voorzien zonder hulp van derden.

Dit doen wij als familiebedrijf al meer dan 40 jaar!

Onze werkwijze

1. Kennismaken

U kunt altijd even binnen lopen, bellen of mailen. Wij denken graag met u mee over hoe we uw boodschap over kunnen brengen.

2. Ontwerpen

Een kleine aanpassing op een huisstijl die u al heeft, of iets compleet nieuws. Samen met u ontwerpen we met liefde iets wat bij u past.

3. Ontzorgen

U geeft simpelweg aan wat u nodig heeft, en wij regelen de rest. Flyers, auto-belettering, een website. De Lithograaf is uw one-stop-shop.

4. Realiseren

Wij dragen er altijd zorg voor dat wat u heeft besteld er goed uitziet. Met onze eigen productie zorgen wij ook dat u het snel in huis heeft.

5. Nazorg

Wilt u iets gewijzigd hebben aan uw site of visitekaartje? Of wilt u iets bijbestellen? Met één enkel telefoontje is het geregeld en kunt u door.

Milieu verantwoord

CO² Neutraal

Bij de Lithograaf zijn we ons bewust van de impact die wij hebben op het milieu. Om die reden proberen wij zoveel mogelijk CO² neutraal en milieu vriendelijk te produceren.

Onze machines maken gebruik van speciale inkten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast gebruiken wij CO² neutraal papier. Het grootste deel hiervan is gerecycled, het overige deel komt van speciale boom-boederijen die een boom planten voor elk boom die zij kappen. Hiermee houden wij de bossen in stand. Tenslotte werken al onze machines en computers op groene stroom.

Digitaal is Slechter?

Veel mensen geloven dat papierloos werken beter voor het milieu is. Maar klopt dit ook? Digitaal werken creëert soms meer broeikasgassen dan werken op papier. iPads en eReaders groeien niet aan bomen en moeten natuurlijk ook worden gemaakt. In de korte video hieronder leuke weetjes over papier die je zullen verrassen!

Weten of de Lithograaf iets voor u is?

Wij nemen vrijblijvend contact met uw op.

  Uw naam

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Wilt u dat wij contact opnemen via mail of telefoon?
  MailTelefoon

  Bericht...

  Bijlage

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Weten of de Lithograaf iets voor u is?

  Wij nemen vrijblijvend contact met uw op.

   Uw naam

   Uw e-mail

   Uw telefoonnummer

   Wilt u dat wij contact opnemen via mail of telefoon?
   MailTelefoon

   Bericht...

   Bijlage

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Openingstijden

   Maandag 8:00 – 17:30
   Dinsdag 8:00 – 17:30
   Woensdag 8:00 – 17:30
   Donderdag 8:00 – 17:30
   Vrijdag 8:00 – 17:30
   Zaterdag Gesloten
   Zondag Gesloten

   Contact

   Johan van Oldenbarneveltlaan 84
   3705HJ Zeist

   T: 030 – 695 22 22
   T: 06 – 53 177 241
   E: info@de-lithograaf.nl

   Onze locatie